Missionen bag Raw Roots er enkel, forstå din ingrediensliste!

 

Indehaver af Raw Roots

Jeg hedder Lisa, og jeg startede Raw Roots i 2014, fordi jeg havde svært ved at finde gode, naturlige og økologiske kosmetikprodukter, hvor man kunne stole på indholdet.

Efter at have læst adskillige ingredienslister, gik det op for mig, hvor lidt naturligt indhold der faktisk er i vores hudpleje, og hvor meget kemi vi udsætter vores hud og hår for hver eneste dag.

Raw Roots er rene økologiske hår- og skønhedsprodukter baseret på planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber.

 

 

 

Væk fra farlig kemi og ind med planterne.

Som udlært frisør har jeg en del kendskab til hår og hovedbund, da man under uddannelsen lærer om huden og hårets opbygningen. Efter mange år i faget, har jeg set hvor mange der har hudproblemer og det skylles oftes de produkter der bruges.

Jeg besluttede mig for at tage på kursus, og lære at lave sæbe, shampo og hudpleje helt fra bunden, så der ikke skal være kompromis mellem virkning og indhold.

Planter som medicin og deres funtion på hud og hår, har jeg også taget kurser i og lært meget om. Når man først går igang med naturens skatkammer, er det jo fantasktisk hvad vi har af urter, blomster og planter der kan helbrede stort set alting, de skal bare bruges.

 

 

 

Fra køkkenopskrifter til hår og hudpleje.

Når man får børn bliver man mere opmærksom på kemi og hudpleje, det gjorde jeg ihvertfald. Og der startede min rejse ind i et univers af hår- og hudplejeprodukter.

Jeg startede med at blande produkter i køkkenet, det blev senere skiftet ud med en pavilion, indrettet som laboratorie.

Venner og famile (ikke dyr, selvfølgelig) testede de hjemmerørte produkter og var ikke i tvivl om forskellen fra hvad de ellers var vant til.

Så efterspørgslen steg fra få produkter til nu at have forhandlere og produkter i hele verden.

Det er fantastisk at kunne hjælpe folk som i mange år har haft problemer med hovedbunden eller huden, og som efter at have brugt mine produkter, har fået en helt normal og problemfri hud.

Jeg kan ikke trylle, men at skifte fra kommercielle produkter til at bruge naturlige plantebasserede produkter har en stor og mærkbar effekt.

 

Ingredienser der er til at forstå!

For mig er det vigtigt at man kan se, og ved hvad produkterne indeholder. Der er ikke noget gemt bag kemiske og lange navne.

Ingredienslisterne er forståelige for alle men selv om ingredienserne er naturlige kan de dog have et kemisk navn, hvis dette er tilfældet så er ingrediensen efterfølgende beskrevet i (parrentes).

 

 

 

Kvalitet og indhold af Virkestoffer

Raw Roots Produkter har et højt indenhold af naturlige aktive virkestoffer.

Som tidligere nævn går jeg ikke på kompromis med kvalitet, funktion og prisen på produkterne. 

Alle RAW ROOTs Produkter har et højt indhold af aktive stoffer som gør produkterne effektive og konsentrerede.

For mig handler det ikke om at tage en høj pris, men at hjælpe folk med deres hud og hår. Jeg vil hellere tilbyde en lav pris, så alle kan være med og bliver glade tilbagevende kunder.

 

 

Alt er Håndlavet i Danmark.

Alle mine produkter er håndlavede i små batch i et af vore laboratorier.

Jeg ville gerne have en masse flotte certificeringer men da disse koster en formue vil jeg hellere bruge dette budget til at udvikle og forbedre produkterne. 

Men jeg kan garrantere for at alt RAW ROOTs er Vegansk, Cruelty free og så naturlige og økologiske som mulig.