Rødebede salat er noget af det bedste, især når grøntsagerne kommer direkte fra køkkenhaven.
Udover de mange gode vitaminer som rødbeder er fyldt med, har de også den fineste søde smag, som kommer ekstra meget frem når den enten bliver bagt eller kogt.
I denne opskrift skal de dog ikke tilberedes, men spises rå, sammen med æbler og gulerødder.
Ingredienser:
Råkosten, cirka lige dele af hver:
- ca. 300 g Revede rødbeder,
- Revede gulerødder
- Revede æbler.
Marinaden:
- 2 spsk. Balsamico
- 1 spsk. Økologisk Oliven Olie
- 1 tsk. Økologisk Honning
Eventuelt topping:
- Valnødder
- Fetaost
Sådan gør du:
-
Bland marinaden i en lille skål.
-
Riv dine grøntsager og bland dem sammen.
-
Tilsæt marinaden til de revede grøntsager og bland det godt rundt.
-
Tilføj toppings såsom fetaost og valnødder.
-
Så er den klar til servering, velbekomme
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.