Hvad er moden hud og hvordan skal den plejes.

oprettet d.

Hvad er moden hud og hvordan skal den plejes.

Hvad er moden hud?

 

Rynker, ændret pigmentering og nedsat fasthed i huden er klassiske tegn på ældning i huden.

Det er det, vi typisk kalder for moden hud. Ældning af huden er til en hvis grad uundgåelig, men omfanget kan både være genetisk betinget samt forårsaget af miljømæssige eller livsstilbetingede påvirkninger.

Symptomerne er dog de samme: din hud mister sin fasthed og elasticitet og vil ofte virke dehydreret. Der kan opstå alderstegn i alle områder af ansigtet, men det vil ofte først opstå omkring øjnene og munden.

 

Hos nogle kan hudens aldringsproces begynde allerede i 20’erne, så anti-age-cremer er ikke kun til moden hud men kan bruges til at forebygge ældning og beskytte huden.

 

En moden hud kan dog både forebygges og behandles med de rette hudplejeprodukter. Derfor har jeg hos Raw Roots udviklet hudpleje til moden hud, der imødekommer netop de behov, der ses ved denne hudtype.

 

Vores cremer er gode til alle hudtyper men til moden hud anbefaler vi 

Ansigtscreme med Granatæbleolie og Havtorn

 

Granatæble olie som har et meget højt indhold af antioxydanter, og virker stimulerende på dannelsen af collagen i huden.

Da collagen med årene bliver mindre og mindre i huden naturligt, og er det stof der får huden til at virke elastisk og ung, så kommer olien til at have en meget regenererende og opstrammende virkning.

 

Havtorn olie er kraftig orange og grunden til den gyldne farve ansigt cremen. 

Den kraftige orange farve angiver, et meget højt indhold af Karotenider, der gør den ekstremt celleregenererende ,- bakteriehæmmende og en god antioxidant.

Det høje naturlige indhold af Karotenider, gør den også velegnet som som solbeskyttelse da den både vænner huden til bedre at tåle solen, og yder beskyttelse.

 

Den bruges i vores creme dog for sin antirynkeeffekt, cellefornyende effekt og for dens effekt på at heale hud, der har fået solskader eller døjer med sår og eksem.

Desuden har den en antibakteriel funktion. 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar